NEW AGE

2016\09\30

Online Demokrácia Activity - O:DA Határtalanul találkozó

ODA-KÓSTOLÓ - ha kíváncsiak vagytok a versenyünk szellemiségére, ha érdekel, milyen a hangulat egy-egy rendezvényünkön, ha szeretnétek megismerkedni korábbi csapataink némelyikével, akkor nézzétek meg ezt a rövid videót! ☺ :)
ÉRDEMES MEGNÉZNI! 

*Mi is ott vagyunk* ☺

utazás videó cikkek teddODA

2016\09\28

Ne feledd!

Érdemes tudatában lenni ennek az egy mondatnak, és e szerint élni. Ha valamin változtatni szeretnénk minden pillanatban meg van rá az esélyünk, a lényeg a cselekvés! Ha nem cselekszünk nem jutunk előre a céljaink felé, és egy jobb világ sem vesz majd minket körül. Rajtunk áll. Az óra ketyeg- mi döntjük el hogyan használjuk ki! :):)

idő

2016\09\27

Tervek azok vannak!

A NASA tényleg embert küld a Marsra!

Vajon a jövőbe tekintő sci-fi filmek valóra válhatnak? 

A NASA közleménye szerint a szakemberek már kidolgozták azokat a lépéseket, amik elvezetnek addig, hogy embereket telepítsenek egy másik bolygóra. És nem más bolygóra, mint a Marsra. 

Személy szerint az első ami eszembe jutott erről az állításról, az egy film volt és egy kérdés. Ti el tudnátok képzelni az életeteket egy másik bolygón? Akár igen, akár nem, én ajánlom figyelmetekbe a Mentőexpedíció (The Martian) című filmet, Matt Damonnal a főszerepben. :D 

Hajrá NASA! Vigyázz Mars, jövünk! ☺

utazás cikkek idő

süti beállítások módosítása